News

Bouwgrond gereserveerd bij Dutch Fresh Port in Ridderkerk

5 May 2023

Bringing spaces under control. Onze eigen ruimte dit keer.

Met een kersverse reservering op Dutch Fresh Port bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard in Ridderkerk brengen wij onze eigen ruimtes onder controle, en maken wij een grote stap richting nieuwbouw met meer ruimte en een grotere productiecapaciteit.

Ver van onze huidige locatie ligt onze beoogde nieuwe vestiging niet. Het ligt op 5 minuten afstand van het Zuideinde. Met deze stap bevinden we ons nog nét wat dichter tussen onze klanten en samenwerkingspartners, een aantal van onze klanten zijn al op het nieuwe bedrijventerrein gevestigd.

” Wij zijn blij met de reservering. Ook geeft de geplande nieuwbouw ons als bedrijf ruimte om verder te groeien. Met een grotere productiehal en meer ruimte, kunnen we de komende jaren onze klanten nog beter bedienen. Practice what you preach: bringing spaces under control!”
– Leon Hooghart – Technisch Directeur

Het AD berichte er al over op 3 mei en ook de site van het bedrijventerrein wijdde een artikel met foto van onze Technisch Directeur Leon. Op het Zuideinde in Barendrecht wordt in de komende jaren plaats gemaakt voor woningbouw in de nieuwe wijk Stationstuinen.

Tot die tijd, kun je Heiden Systems en de partners BG Door International en Belfort Projectzonweringen hier nog gewoon vinden.

Vragen? of wil je in contact komen?