News

Nieuwbouw: Eerste paal in de grond bij Dutch Fresh Port 3

1 May 2024

Eerste paal, laatste paal – een mijlpaal is onze nieuwbouw. 

Met het in de grond slaan van de symbolische eerst paal, maar officieel laatste paal, is de bouw van ons nieuwe pand ingeluid!

Op Dutch Fresh Port 3, het bedrijventerrein Nieuw-Reijerwaard in Ridderkerk,  brengen wij straks onze eigen ruimtes onder controle. Met meer ruimte om ons heen en een grotere productiecapaciteit. Op de nieuwe locatie bevinden we ons nog nét wat dichter tussen onze klanten en samenwerkingspartners, want Dutch Fresh Port is het grootste gespecialiseerde agro / vers / food cluster in Nederland. Ons huidige pand aan de Zuideinde ligt op 5 minuten afstand in Barendrecht.

Het nieuwe pand wordt bijna twee keer zo groot als het huidige met een oppervlakte van 5800 m2. Duurzaam gebouwd volgens de nieuwste standaarden, voorzien van zonnepanelen en uiteraard onze eigen Belfort Project Zonwering.

” We zijn enorm trots op deze heipaal, een echte mijlpaal.  Dit geeft ons bedrijf de welverdiende ruimte om verder te groeien. Met een grotere productiehal en meer ruimte ben niet alleen ik, maar zijn vooral ook onze collega’s erg blij. Met zo’n gebouw gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet! ”

– Leon Hooghart – Technisch Directeur

       

 

Nu de bouw gestart is gaat de tijd snel: de oplevering staat gepland op eind november 2024 en na een verhuizing hopen Van der Heiden Systems, BG Door  International en Belfort Project Zonwering het nieuwe jaar in Ridderkerk te starten.

Nadat het heien van de laatste paal werd vastgelegd door onszelf en ook door branchemedium AGF.nl, werd dit uiteraard feestelijk gevierd met champagne met collega’s, oud-collega’s, vrienden en kennissen. We kijken uit naar een nieuw feestje na de in gebruik name van het pand in 2025!

Als bedankje van Nieuw-Reijerwaard mogen wij een luchtfoto laten maken van ons pand met iedereen erop. Zien we je dan?

Bekijk hier het stuk op AGF.nl. 

Foto’s zijn gemaakt door Andries Gunter. 

 

 

Wil je ons feliciteren? Kom in contact!